Om Foxtrot

«To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.»

Velkommen til Fredrik’s flyblogg! Jeg har vært interesert i flyging helt siden jeg var på et flystevne på Torp tidlig på 80-tallet. Med andre ord, interessen startet i svært ung alder.

Navnet på denne siden kom jeg på fordi Foxtrot er «F» i det fonetiske alfabetet. Siden jeg heter Fredrik så ble det altså F – Foxtrot for Fredrik. Foxtrot er egentlig en dans, men min dans foregår imidlertid ikke på parketten, men oppe i noen tusen fot med luft under vingene.

Idéen bak denne siden var et ønske om å dele min interesse for luftfart og litt av det jeg opplever i luften. Interessen kom tidlig, men som de fleste vet så er det ikke akkurat gratis å fly. Derfor var det ikke før i 2010 at jeg endelig ble ferdig med min PPL-A (privatflyger sertifikatet for dere som ikke vet det..). I tillegg til å ha fulgt med det som skjer innen luftfart i mange år, hadde jeg førstegangstjeneste som Crew Chief assistent på F-16 på Rygge og jeg har også fløyet litt seilfly og modellfly. Men nå er det altså motorfly som gjelder! Jeg er medlem i Nedre Romerike flyklubb på Kjeller som er Norges største flyklubb.

På denne bloggen vil jeg skrive om ulike flyturer og andre opplevelser jeg har med luftfart.

Synes du dette er spennende så følg med!

-Fredrik «Von Schnellflieger» Andreassen

4 kommentarer til Om Foxtrot

 1. Anders sier:

  Grattis med egen flyblogg! Forventer hyppige oppdateringer og tips til bra turer framover. Har det blitt noe flyging nå i det siste? Jeg har ikke vært oppe på over en mnd, så nå begynner det å bli på tide! Happy landings :-)

 2. fredrian sier:

  Hey, takk for det Anders! Hvordan fant du den forresten? Har ikke fortalt så mange om siden ennå for tenkte jeg skulle få den litt mer ferdig og legge ut noen flere poster først. Tar utsjekk på NRF om dagen, så får bare håpe det blir litt bedre flyvær de neste ukene! Vi får ta en flytur eller flere sammen etterhvert også! Yes, happy landings! :-)

 3. Anders sier:

  Jeg så i Google Analytics at bloggen din hadde shippa over et par surfere til bloggen min, og da måtte jeg jo sjekke ut hva foxtrot.no var for noe. Posta en link tilbake :-)

  NRF er suverent, gled deg! Men det skal visst ned til Rakkestad på service nå over helga. Er med på tur anytime – men fortrinnsvis helg nå som dagslyset forsvinner ganske så kjapt.

 4. nice! får aldri nok flylesestoff på nettet :-) fant btw også siden din på samme måte som mr. skifte

Legg igjen en kommentar