ATPL teori i box!

Endelig, etter to år i Bardufoss på University of Tromsø –  School of Aviation ble jeg endelig ferdig med ATPL teorien 27. juni. Resultatene kom fra Luftfartstilsynet her om dagen og alle fagene var til min store glede bestått med god margin. Etter 33 eksamener ved UiT (samt enda flere på Siv.Ing ved UiO) har jeg nå forhåpentligvis vis tatt min siste universitetseksamen noensinne.

Nå skal sommerferien nytes i Oslo før jeg til høsten går i gang med resten av flyprogrammet. Det blir mange lange turer som Student Pilot in Command (SPIC), to-motors flyving på Piper Navajo PA-31 før høsten og studiet avrundes med en Bachelor oppgave og MCC kurs.

Her er stabelen med bøker vi har vært i gjennom

IMG_3496

 

Dette innlegget ble publisert i Flyturer. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.