Roskilde 2012

Sterk vind på EKRK

Litt før påske satte jeg kursen mot Roskilde i Danmark. Turen nedover gikk med rutefly til Kastrup og deretter med tog til Roskilde hvor jeg møtte to kollegaer. Oppdraget denne gangen var fotosurvey med UltraCam Xp over den nordlige delen av Sjælland. For min del gikk turen ut på å se og lære seg hvordan dette kamerasystemet fungerer.

Her er noen fine bilder jeg tok med Vintage Cam appen på min iPhone på vei inn på Kastrup:

         

Under kan du se hvordan utsikten er for en UltraCam Xp operatør ombord i flyet.

Det er ikke mange som får lov til å fly over Kastrup på denne måten! Dette bildet er også tatt med min iPhone. Bildene fra UltraCam er natruligvis i langt høyere oppløsning og kvalitet.

Under er også et par andre blinkskudd jeg tok med Vintage Cam appen til iPhone:

         

 

Dette innlegget ble publisert i Flyturer. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.