Ny flyquiz-serie på Foxtrot.no

Siste halvår av 2011 har det ikke skjedd så mye på Foxtrot.no. Årsaken til dette er ikke mangel på opplevelser jeg har hatt innen luftfart, men snarere tvert om. I juni startet jeg hos Terratec AS med foto og lasermålinger fra fly. Ikke nok med det, så har jeg kjøpt en andel i en L-4 Cub (LN-SAI). Det vil komme masse nytt på Foxtrot.no i tiden fremover og jeg starter med en quiz-serie om norsk luftfart. Ta testen under og sjekk hvor god du er på norske flyplasser!

Ønsker du å ta flere slike quiz, gå til flyquiz-siden!

Dette innlegget ble publisert i Flyquiz. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Ny flyquiz-serie på Foxtrot.no

  1. Thomas Molnes sier:

    Cub er kule fly :) Jeg hadde en RC modell på 5.6 meter vsp, for en tid tilbake. Og en på 3.5 meter vsp..
    Det er litt artig at det flyr fly enda, som er fra krigens dager. Jeg går å drømmer om PPL-A og en egen Cessna. Og det blir nok med drømmen, iallefall ei stund til :)